logo

Kotisivu Tiedotteet Merikartat maksutta verkossa
Merikartat maksutta verkossa PDF Tulosta Sähköposti

Sailmate.fi -palvelu laajenee. Veneilijä saa käyttäjäksi kirjautuessaan Liikenneviraston sähköiset merikartat ja ajantasaisen säätiedon ilmaiseksi nettikäyttöön. Väylät huomioiva reittisuunnittelu on edelleen valinnaisena lisäpalveluna. Reittisuunnittelussa ovat mukana kattavat kohdetiedot ja säätiedot reittipisteillä sekä mahdollisuus jakaa reitit, kohteet ja paikkatieto helposti esimerkiksi Facebookissa. Uusi Sailmate-palvelu on julkaistu osoitteessa www.sailmate.fi.

 

Huhtikuussa 2011 Sailmate-palveluun liitetään myös gps-paikannus ja se muuttuu pelkästä reittisuunnittelupalvelusta älyplotteriksi. Älyplotteria voi  reittisuunnittelun lisäksi käyttää myös navigointiin netin tavoittamattomissa.

Veneilykaudella Sailmate-älyplotterin voi ladata myös sormitietokoneisiin ja älypuhelimiin. Venemessuilla Sailmate-älyplotteri esilteltiin Android-sormitietokoneessa.

Lisäksi Turun Partio-Sissit ry:n julkaisemien Suurten Satamakirjojen kohdetieto tulee näkyviin myös Sailmatessa. Reittisuunnittelupalvelun käyttäjät pääsevät hakemaan kohteita kartoilta. Laajat satamakuvaukset löytyvät edelleen Suurista Satamakirjoista.

Viimeksi päivitetty 21.02.2011 14:16
 


Espoon Kipparit ry, Nallenpolku 4E 02110 ESPOO