24.11.2018 | 09:00 - 17:00

Meri-VHF kurssi

Meri-VHF -kurssi ja siihen liittyvä Rannikkolaivurin radiotutkinto (SRC-pätevyystutkinto) järjestetään Espoossa lauantaina 24.10.2018 klo 9:00-17:00.

Sitovat ilmoittautumiset Espoon Kipparien nettisivujen ilmoittautumislomakkeella (ilmoittautuminen alkaa syyskuun lopussa). Osallistumisesta peritään 10,00 euron maksu tilavuokrien kattamiseksi, opetus on ilmainen. Osallitusmismaksu tulee maksaa heti ilmoittautumisen jälkeen ja viimeistään ennen kurssipäivää (maksuohjeet tulevat varauksen vahvistusviestissä).
,
Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tilaisuuteen otetaan VAIN SELLAISIA HENKILÖITÄ, JOTKA SUORITTAVAT TUTKINNON.

Meri-VHF-järjestelmä on kansainvälinen ja se toimii pääosin samoilla säännöillä ja periaatteilla kaikkialla maailmassa. Meri-VHF-kanavien käyttö edellyttää henkilökohtaista radioliikenteen pätevyystodistusta.Veneilijöille tarkoitettu pätevyystodistus on nimeltään Rannikkolaivurin radioliikennetodistus (SRC).

Kurssilla opetusmateriaalina käytetään Rannikkolaivurin radioliikenneopasta, joka on pdf-muodossa korvauksetta ladattavissa Viestintäviraston nettisivuilta alla olevasta linkistä. Kurssille tulevia kehotetaan tulostamaan ja tutustumaan aineistoon ennalta.

Rannikkolaivurin radio-opas: https://www.viestintavirasto.fi/attachments/Rannikkolaivurin_radioliikenneopas.pdf

Kurssi päättyy Rannikkolaivurin VHF-radiotutkintoon (SRC). Tutkinto sisältyy yllä olevaan aika-arvioon. Tutkinto- ja todistusmaksu peritään voimassa olevan asetuksen mukaisesti jälkeen päin. Kurssiosuus itsessään on maksuton.