12.2.2021 | 18:00 - 22:00

Laivuritutkinnot - helmikuu

Navigaatioliiton laivuritutkinnot järjestetään perjantaina 12.2.2021. Tällöin on mahdollista suorittaa saaristo- ja rannikkolaivurin tutkintoihin kuuluvat tentit.

Tutkintoon ilmoittautuminen alkaa 14.12.2020 ja päättyy 5.2.2021.

Tutkinto alkaa klo 18:00 ja päättyvät klo 22:00 (tule paikalle viimeistään 17:45).

Tutkintopaikka: Omnia Tapiola, Itätuulenpiha 1

Rannikkolaivurin tutkintotodistus täyttää TraFin vaatimukset teoriaosaamisesta kansainvälistä huviveneenkuljettajan pätevyyskirjaa haettaessa.

Tutkintoihin osallistuminen ei edellytä Espoon Kipparien laivurikurssille osallistumista. Itseopiskelijat ja muualla opiskelleet ovat tervetulleita osallistumaan.

Tutkintomaksun voi maksaa tutkintotilaisuudessa pankki/luottokortilla tai tilaisuudessa jaettavalla tilisiirtolomakkeella Espoon Kipparit ry:n pankkitilille viikon kuluessa tutkintopäivästä.

Tutkintomaksussa on mahdollista valita kahdesta vaihtoehdosta:
Premium-paketti kattaa Navigaatioliiton tutkintomaksun, tutkintotilaisuuden, opettajan suorittaman tehtävien korjauksen ja arvostelun, toimittamisen Navigaatioliittoon, tulospalvelun, liiton lopputarkastuksen, Espoon Kipparit ry:n yhden vuoden jäsenmaksun, diplomin ja diplomienjakotilaisuuden ja mahdollisuuden tulla palkituksi kurssien parhaana saaristo- tai rannikko- tai avomerilaivurina. Paketti sisältää yhden (1) maksuttoman uusintayrityksen.

Premium-paketin maksu on 55,00 euroa. Rannikko- tai avomerilaivuritenttiin osallistuvalle Espoon Kipparit ry:n jäsenelle Premium-paketin tutkintomaksu on 40,00 euroa (ei sisällä jäsenmaksua).

Basic-paketti kattaa Navigaatioliiton tutkintomaksun, tutkintotilaisuuden, opettajan suorittaman tehtävien korjauksen ja arvostelun, toimittamisen Navigaatioliittoon, tulospalvelun ja liiton lopputarkastuksen. Basic-paketti ei sisällä todistusta eikä Espoon Kipparit ry:n jäsenpalveluja.

Basic-paketin maksu on 30,00 euroa.

Halutessaan todistuksen voi tilata omatoimisesti Navigaatioliitosta jälkikäteen. Noudettu todistus maksaa 25,00 euroa ja postitettu 35,00 euroa.

Alustavat henkilökohtaiset pistemäärät julkaistaan viikon kuluessa tutkinnosta ja lopulliset tulokset Navigaatioliiton tutkintolautakunnan vahvistettua arvostelut, noin kuukausi tämän jälkeen.