21.4.2018 | 09:00 - 22.4.2018 | 15:30

Saaristonavigoinnin simulaattorikurssi - viikonloppu

Kurssi on suunniteltu henkilöille, jotka haluavat parantaa valmiuksiaan merikartan, kompassin ja merenkulun turvalaitteiden hyödyntämisessä käytännön veneilyssä.

Kurssilla keskitytään harjoittelemaan käytännön navigointiin liittyviä asioita turvallisessa luokkaympäristössä. Käytössä on kuusi ”venettä” joissa kussakin operoi kaksi henkilöä; toinen päällikkönä ja toinen navigaattorina. Aikaisempi veneilykokemus ei ole pakollinen, mutta tehtävien suorittaminen edellyttää perustietoja navigoinnista (saaristolaivurin tiedot).

Laitteisiin tutustumisen jälkeen kerrataan lyhyesti perusteita ja reittisuunnittelun jälkeen miehistöt ajavat venettään annettujen tehtävien mukaisesti tutun Espoon saariston maisemissa.

Viikonloppukurssi (la-su) 21.-22.4.2018 klo 9:00-15:30

Krssin hinta 70 euroa. (Jäsenetuhinta Espoon Kipparien jäsenille ja parhaillaan seuran järjestämillä Omnian laivurikursseilla opiskeleville oppilasjäsenille on 45 euroa).

Ilmoittautuminen on käynnissä Kipparien nettisivuilla (Tapahtumat). Kurssille otetaan enintään 12 oppilasta, varausten vahvistusjärjestyksessä.

Lue kurssikuvaus tästä osoitteesta: https://www.espoonkipparit.fi/file.php?id=521