JÄSENKORTTI

Espoon Kipparit ry on ottanut käyttöön sähköisen jäsenkortin.

Jäsenkortti toimii Lompakko-sovelluksessa, joka on saatavana App Storesta, Google Playsta sekä Windows Kaupasta. Lompakko on suomalaisen CardPlus Oy:n sovellus.

Jos olet maksanut Espoon Kipparit ry:n vuoden 2017 jäsenmaksun ja sinulla on matkapuhelinnumero jäsenrekisterissä, niin olet jo saanut tekstiviestin lähettäjältä LOMPAKKO. Seuraamalla tekstiviestissä annettuja ohjeita, voit asentaa sovelluksen sekä aktivoida kortin käyttöösi viestissä olevalla aktivointikoodilla. Sen jälkeen kortti on käytössäsi ja voi nauttia esimerkiksi tulevista jäseneduista.

Itse kortti löytyy aktivoinnin jälkeen sovelluksesta nimellä Espoon Kipparit ry kohdasta jäsenkortit. Kipparien logoa tai nimeä näpäyttämällä pääset itse korttiin. Kortin etupuolella on jäsennumerosi sekä nimesi ja korttia näpäyttämällä saat näkyviin viivakoodi tunnuksineen. Viivakoodin avulla voidaan esim. antaa tiettyjä etuja tai tunnistautua erilaisissa tilaisuuksissa. Kortista löytyy myös hyödyllistä tietoa kuten esim. Espoon Kipparien yhteystiedot sekä viestejä ja mahdollisia voimassa olevia tarjouksia.

Jos olet maksanut jäsenmaksun, mutta et ole saanut korttia, niin käypä tarkistamassa jäsenrekisterissä olevat yhteystietosi osoitteesta http://www.espoonkipparit.fi ja kirjautumalla sisään etusivun oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään -linkistä. Jos haluat lisätietoja niin ota yhteyttä info@espoonkipparit.fi

 

Jäsenedut

  1. RTV tarjoaa huomattavia alennuksia venemaaleista vuoden 2017 loppuun asti. Kirjautuneena käyttäjänä pääset lataamaan edun esitteen tästä.
  2. Suomen Venehuolto Oy tarjoaa alennuksia venetarvikkeista ja Volvo Penta varaosista. Kirjautuneena käyttäjänä pääset latamaan jäsenedun tiedot tästä