Veneen keväthuoltokoulutus

25.4.2018

Odotettu veneen keväthuoltokoulutus järjestetään yhteistyössä Suomen Venehuolto Oy:n kanssa tiistaina 8.5.2018 Lauttasaaressa.

Koulutus alkaa SUV:n tiloissa 8.5. klo 17:00 (kokoonnutaan klo 16:45 liikkeen pihassa Veneentekijäntie 9, 00200 HELSINKI). Tilaisuus päättyy viimeistään klo 20:00 mennessä. Opetuksesta vastaavat Suomen Venehuollon ja Leeveneen asiantuntijat, joten arvokasta ja osaavaa tietoa on jaossa.

Aiheina käsitellään yleisen kausikunnostuksen lisäksi ainakin impellerin kunnon tarkastus ja sen vaihtaminen sekä läpivientien tarkastus, korjaaminen ja vaihto. Ilmoittautumisen yhteydessä voi esittää henkilökohtaisia toiveita käsiteltävistä kysymyksistä. Näitä käsitellään mahdollisuuksien mukaan tässä tai myöhemmin toteutettavissa huoltokoulutuksissa (seuraava on ohjelmassa syksyllä).

Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 18 osallistujaa.

Koulutus on tarkoitettu Espoon Kipparien jäsenille ja kurssi on osallistujille maksuton, mutta sitova ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. Jos jostain syystä et pääse paikalle, pyydämme ilmoittamaan siitä viipymättä (ilmoittautumislomakkeella), että koko tarjonta saadaan hyödynnettyä.

Liike on koulutuksen aikana suljettu, mutta kurssilaisilla on mahdollisuus tehdä huolto- ja kulutustarvikeostoja sen jälkeen Espoon Kipparien alennetuin hinnoin. Tutustu valikoimiin ennalta: https://www.suv.fi/volvo-penta-varaosat

Ilmoittaudu keväthuotokoulutukseen>>

 title=

Kuva: SUV