Syyskokouksen päätöksiä

25.11.2018

Espoon Kipparit ry:n sääntömääräinen syyskokous kokoontui 21.11. Espoon Pursiseura ry:n klubitalolla. Ennen varsinaista kokousta pidetyssä jäsenillassa Raymarinen edustaja Jukka Salonen piti esityksen nykyaikaisesta vene-elektroniikasta. Tässä lyhyesti kokouksen antia:

Teijo Toivonen valittiin yksimielisesti jatkamaan Espoon Kipparit ry:n puheenjohtajana (kommodori). Varapuheenjohtajaksi (varakommodori) valittiin myös yksimielisesti Juha Pitkänen.

Edellisten lisäksi johtokunnan kaudelle 2019 muodostavat: Juha Airas, Pentti Ketonen, Janne Laaksonen, Esa Makkonen, Jorma Puttonen ja Jari Sirkiä. 

Toiminnantarkastajiksi valittiin Erkki Lauho ja Kalervo Karppinen sekä varatoiminnantarkastajiksi Risto Lehtomäki ja Tuomo Karppinen.

Jäsenmaksu ennallaan

Jäsenmaksut säilyvät ennallaan: jäsenmaksu on varsinaiselta jäseneltä 15€/vuosi ja kannatusjäseneltä 100€/vuosi. Liittymismaksua ei peritä.

Esitetyt toimintasuunnitelmat ja talousarviot hyväksyttiin.

Päätettiin, että kokouskutsut julkaistaan yhdistyksen verkkosivuilla, lähetetään sähköpostilla jäsenille ja on nähtävillä yhdistyksen toimitilan ikkunassa kokouskuukauden alusta lähtien.

 

Teijo Toivonen jatkaa Espoon Kippareiden Kommodorina.

 

Raymarinen Jukka Salonen esitteli vene-elektroniikan uutuuksia.