Simulaattorikoulutukset syksyllä 2019 (marraskuu)

23.9.2019

Marraskuussa käynnistyvät taas veneilykurssit simulaattorissa. Viime vuonna suuren suosion saavuttanut yhden päivän TUTKAKURSSI on nyt la 23.11. Lisäksi perinteiseen tapaan käytännön veneilykurssi.

Tutkakurssi UUTUUS!
Simulaattorilla suoritettavan tutkakurssin tavoitteena on opettaa tutkankäytön perusteet navigoinnissa, sijainnin määrittelyssä ja yhteentörmäysten estämisessä sekä luoda reittisuunnitelma tutkalle. Lisätietoa kurssista.

Yksipäiväinen kurssi la 23.11. klo 10:00-16:30.

HINTA: 40 € / osallistuja, 30 € Espoon Kippareiden jäsenille

Ilmoittautumiset: Tutkakurssille

Käytännön veneilykurssi
Kurssit on suunniteltu henkilöille, jotka haluavat parantaa valmiuksiaan merikartan, kompassin, reittisuunnittelun ja merenkulun turvalaitteiden hyödyntämisessä käytännön veneilyssä. Lisätietoa kurssista.

Viikonloppukurssi la-su 16.-17.11. klo 10:00-16:30.

HINTA: 70 € / osallistuja, 45 € Espoon Kippareiden jäsenille

Ilmoittautumiset: Käytännön veneilykursseille

 


Kursseilla käytetään suomalaista StormWind-simulaattoria. StormWind on hyvin realistinen työkalu, jolla todella pystytään opettamaan reittisuunnittelua, väyläajoa, maisemanavigointia, paikanmääritystä – itse asiassa lähes kaikkea sitä mitä oikealla koulutusveneelläkin.
Stormwindin referenssilistalta löytyy vakuuttavia organisaatioita: Merisotakoulu, Puolustusvoimat (Upinniemen varuskunta), Poliisiammattikorkeakoulu, Pelastuslaitoksia ja Suomen meripelastusseura.