Simulaattorikoulutukset syksyllä 2019 (marraskuu)

23.9.2019

Marraskuussa käynnistyvät taas veneilykurssit simulaattorissa. Viime vuonna suuren suosion saavuttanut yhden päivän TUTKAKURSSI on nyt la 23.11. Lisäksi perinteiseen tapaan käytännön veneilykurssi.

Tutkakurssi - kussi on täynnä!
Simulaattorilla suoritettavan tutkakurssin tavoitteena on opettaa tutkankäytön perusteet navigoinnissa, sijainnin määrittelyssä ja yhteentörmäysten estämisessä sekä luoda reittisuunnitelma tutkalle. Lisätietoa kurssista.

Yksipäiväinen kurssi la 23.11. klo 10:00-16:30.

HINTA: 40 € / osallistuja, 30 € Espoon Kippareiden jäsenille

Ilmoittautumiset: Tutkakurssille

Käytännön veneilykurssi - vielä on tilaa!
Kurssit on suunniteltu henkilöille, jotka haluavat parantaa valmiuksiaan merikartan, kompassin, reittisuunnittelun ja merenkulun turvalaitteiden hyödyntämisessä käytännön veneilyssä. Lisätietoa kurssista.

Viikonloppukurssi la-su 16.-17.11. klo 10:00-16:30.

HINTA: 70 € / osallistuja, 45 € Espoon Kippareiden jäsenille

Ilmoittautumiset: Käytännön veneilykursseille

 


Kursseilla käytetään suomalaista StormWind-simulaattoria. StormWind on hyvin realistinen työkalu, jolla todella pystytään opettamaan reittisuunnittelua, väyläajoa, maisemanavigointia, paikanmääritystä – itse asiassa lähes kaikkea sitä mitä oikealla koulutusveneelläkin.
Stormwindin referenssilistalta löytyy vakuuttavia organisaatioita: Merisotakoulu, Puolustusvoimat (Upinniemen varuskunta), Poliisiammattikorkeakoulu, Pelastuslaitoksia ja Suomen meripelastusseura.