Korona pysäyttänyt seuratoiminnan

2.3.2021

Koronatilanteen leviämisvaihe Uudellamaalla on käytännössä pysäyttänyt Espoon Kipparien koulutus- ja jäsentoiminnan täydellisesti.

Viime syksynä toiveikkaasti aloitetut laivurikurssit jouduttiin keskeyttämään marraskuun alussa ja näillä näkymin niiden optus päästään viemään loppuun aikaisintaan syyskuussa. Kaikki kevätlukukauden kurssit on kokoontumisrajoitusten takia jouduttu perumaan, samoin kuin laivuritutkinnot.

Jäseniltojen ja -retkien kohtalo on ollut jo vuoden ajan yhtä surullinen. Johtokunta on järjestänyt kuukausittain etäkokouksia, vain todetakseen tilanteen. Toiveikkaat suunnitelmat ovat toistuvasti kariutuneet.

Espoon Kipparien johtokunta on 2.3.2021 päättänyt, että seuran toiminta yritetään käynnistää vaiheittain vasta tulevan kesän lopulla.  Jäsentilaisuudet elokuussa, laivurikurssit syyskuun alussa ja seuraava tutkintotilaisuus 25.9.2021.

Seuran sääntöjen mukainen vuosikokous järjestetään pääosin etäyhteyksin 23.3.2021 klo 18:00. Kutsu kokoukseen julkaistaan erikseen näillä kotisivuilla, lähetetään jäsenille sähköpostitse ja on luettavissa toimitilan ikkunassa (Puhurinpolku 1, Tapiola).