KÄYTÄNNÖN VENEILYN SIMULAATTORIKURSSI

Kurssi on käytännön veneilykurssi, joka kuitenkin suoritetaan turvallisesti luokkaympäristössä Stormwind veneily- ja navigointisimulaattorilla.

Kurssi on suunniteltu henkilöille, jotka haluavat parantaa valmiuksiaan merikartan, kompassin ja merenkulun turvalaitteiden hyödyntämisessä käytännön veneilyssä.

Kurssi täydentää mainiosti esim. laivurikursseilla opetettuja perustietoja vesillä liikkumisesta, merikartan käytöstä, paikanmäärityksestä, merenkulun turvalaitteista, reitin suunnittelusta ja vesiliikenteen säännöistä. Kurssin aikana suoritetaan useita harjoitustehtäviä, joissa pääsee harjoittelemaan perämiehen ja navigaattorin rooleissa.

Stormwind-simulaattori on ainutlaatuinen harjoitteluväline navigaatioon ja veneen kuljettamiseen. Simulaattorin vahvuuksia ovat sen realismi, monipuolisuus, ja kustannustehokkuus. Simulaattorilla voit harjoitella olematta riippuvainen kalustosta ja miehityksestä, tai säästä ja vuodenajasta. Simulaattori on suosittu sekä viranomaisten että järjestöjen ja yksityisten keskuudessa.

Veneilysimulaattori toistaa realistisesti saaristossamme vallitsevat olosuhteet. Se kertoo miltä oikein näyttää “tuossa ulkona´ ja antaa sinun kokea veneen kuljettamisen. Löydät tuhansia saaria, karikoita ja viittoja siellä missä niiden kuuluu olla ja voi hiota omaa tai muiden osaamista rauhassa. Simulaattoria käytetään tietokoneella, jossa on 2 näyttöä sekä kaasuohjain ja joystick.