ilmoittautuminen CEVni-tutkintoon

Espoon Kipparit ry järjestää 18.3.2023 klo 11:00 alkaen CEVNI-tutkinnon (Euroopan sisävesisäännöt). Tutkintotilaisuus kestää kaksi tuntia. Kyseessä on pelkkä tutkinto, joka ei sisällä opetusta.

Itseopiskelua varten voi hankkia Suoman Navigaatioliitosta oppikirjan "CEVNI – Euroopan sisävesiliikenteen säännöt". Kirjan käyttäminen lähteenä tutkinnossa on sallittu.

Tutkintopaikka Espoon Kipparien toimitila, Puhurinpolku 1, 02100 Espoo.

Tutkintomaksu on 25 euroa. Maksuun sisältyy todistus hyväksytystä tutkinnosta (kansainvälisen huviveneenkuljettajakirjan I-merkintää varten). Tutkintomaksusta lähetetään lasku sähköpostiin 6.3.2023.

Tutkintomaksun suorittaminen viimeistään eräpäivänä on edellytyksenä tutkintoon osallistumiselle, maksun viivästyessä tutkintopaikka peruuntuu. 

Ilmoittautumisen voi perua kuluitta ilmoittautumisajan päättymiseen asti. Maksettu tutkintomaksu palautetaan 10 euron toimistokululla vähennettynä, jos peruutus tehdään viimeistään tutkintopäivää edeltävänä sunnuntaina. Maksua ei palauteta, jos peruutus tehdään tämän jälkeen tai jää saapumatta tutkintoon.

Tutkintoon osallistuminen ei edellytä Espoon Kipparit ry:n jäsenyyttä.

Ilmoittautuminen päättyy 6.3.2023 klo 18:00


Ilmoituken laatu
Sukunimi
Etunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero