MUKAAN TOIMIMAAN

Haluatko uuden harrastuksen?

Espoon Kipparit ry on perinteikäs, Suomen suurimpiin lukeutuva navigaatioseura. Toiminta on yli puoli vuosisataa perustunut aktiiviseen ja innostuneeseen vapaaehtoistoimintaan. Olisiko nyt sinun vuorosi antaa arvokas panos Espoolaisten huviveneilijöiden osaamisen ja viihtymisen hyväksi?

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua mukaan kehittämään ja toteuttamaan Espoon Kipparien toimintaa.

Valitse lomakkeelta parhaiten sopivat määritteet, otamme sinuun yhteyttä ja asia etenee.

Ilmoittautujan nimi (oltava Espoon Kipparien jäsen)
Sähköpostiosoite
Ilmoittautumiseni koskee
Veneen koko miehistöä   Osaa veneen miehistöstä   Haluan vapaalle miehistöpaikalle

Mukaan lähtevän miehistön henkilömäärä (ilmoittaja mukaanlukien)
Kuuluuko ilmoitettuun miehistöön myös sen kippari ja perämies? (Kansainvälinen huviveneenkuljettajakirja tai todistettu pätevyys vaaditaan)
Kippari   Perämies
Kuuluuko ilmoitettuun miehistöön henkilö, jolla on Rannikkolaivuriin radiotodistus (SRC)?
Kyllä     Ei
Monellako henkilöllä veneen miehistöä voi täydentää?
Lisätietoja tai kysymyksiä