Kommodorin sana

Tervetuloa Espoon Kippareiden nettisivuille ja ennen kaikkea tervetuloa myös mukaan Kipparien toimintaan. Seuramme on pitkän historiansa aikana ollut nimenomaan kouluttaja – aivan alusta alkaen ja toivottavasti vielä pitkälle tulevaisuuteen.

Merellä liikkuminen on paitsi hauska ja rentouttava, myös ajoittain hyvinkin vaativa harrastus. Kaiken kauneuden keskellä vaara on aina käsillä. Hyvät varusteet, kokemus ja perusteiden oppiminen auttaa meitä kaikkia löytämään vesillä liikkumisen parhaat puolet ja välttymään niiltä ikäviltä.

Espoon Kipparit haluaa omalta osaltaan olla lisäämässä huviveneilijöiden tietoja ja taitoja tässä vaativassa ympäristössä. Koulutukseemme on osallistunut yli 16 000 veneilijää ja olemme ylpeitä siitä panoksesta, jonka vapaaehtoistyömme on menneitten vuosikymmenten varrella antanut tavallisten Espoolaisten veneilijöiden turvallisuuteen. Toivottavasti voimme jatkaa tätä työtä menestyksekkäästi vielä pitkään.

Espoon Kipparit on aina pyrkinyt toimimaan aktiivisesti myös valtakunnallisen kattojärjestönsä Suomen navigaatioliiton kautta. Olemme olleet keskeisesti mukana monissa tärkeissä hankkeissa veneily- ja navigointikoulutuksen kehittämisessä.

Espoon Kippareiden kymmenentenä puheenjohtajana otan perinteiden velvoitteen vakavasti, mutta ennen kaikkea haluan olla avoin tulevaisuuden haasteille ja olla mukana kehittämässä Espoolaista huviveneilijöiden koulutusta suuntaan, joka entistä paremmin vastaa kasvavan veneilyharrastuksen nykyistä todellisuutta ja uuden navigointitekniikan tuomia haasteita.

Haluan toivottaa kaikki Espoon Kipparit tervetulleiksi mukaan toimintaan, jonka toivomme syventävän veneilykokemusta ja antavan elämyksiä yhdessä muiden saman henkisten kanssa. Haluan että seuramme yhä paremmin voisi vastata odotuksiasi, kerro minulle ajatuksistasi ja lähetä uudet ideasi vaikka alla olevasta linkistä.

Kysy kommodorilta  >>

Kysyttyä ja vastattua  >>