16.8.2022 | 16:00 - 22:00

Espoon Kipparien 60v juhlaristeily

Espoon Kipparien perustamisesta tulee elokuussa kuluneeksi 60 vuotta. Juhlan kunniaksi jäsenille järjestetään purjehdus purjealus m/aux Svanhildilla. Lähtö tapahtuu Helsingin Pohjoisrannan Halkolaiturista 16.8.2022 klo 16:00. Purjehduksen alussa kapteenimme toivottaa teidät tervetulleiksi, esittelee laivan, kertoo hieman sen historiasta ja nykytoiminnasta sekä antaa turvallisuusohjeet. Purjehdus alkaa Halkolaiturista purjeiden nostolla, johon kaikki halukkaat saavat osallistua. Purjehdimme kuuden tunnin ajan Helsingin edustalla. Svanhild tarjoaa viihtyisät tilat - niin kannella kuin kannen allakin. Tule kokemaan menneen ajan tunnelma sekä kauniit merimaisemat hyvässä seurassa.

Merimiesjuttujen, merimaisemien ja purjelaivan ihailun lisäksi mukana olijat ohella tutustua ja osallistua laivan rutiineihin. Halkolaituriin palataan hämärän jo laskettua kello 22. Matkalle kannattaa pukeutua rentoon ulkoiluasuun ja kuten aina merelle lähtiessä, sään mukaisesti. Matkan varrella pysähdytään aluksen kipparin valitsemaan suojaiseen paikkaan nauttimaan herkullisesta ja monipuolisesta päivällisestä (alustava ruokalista on alla).

Ilmoittautuminen tapahtuu Espoon Kipparien verkkosivujen lomakkeella ja laivaan mahtuu 60 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautujan on oltava Espoon Kipparien jäsen (kuluvan vuoden jäsenmaksun on luonnollisesti oltava hoidettu). Mukaan voi kutsua yhden seuralaisen (ei tarvitse välttämättä olla seuran jäsen). Osallistumismaksu on 35 euroa hengeltä. Lasku osallistumismaksusta lähetetään ilmoittautuneiden sähköpostiin 2.8.2022 ja sen maksaminen eräpäivään mennessä on edellytys paikan vahvistamiseen. Paikkojen täytyttyä on mahdollista ilmoittautua jonoon, jota puretaan tulojärjestyksessä – paikkoja vapautuu vielä matkaa edeltävällä viikolla, laskun eräpäivän jälkeen.