ilmoittauTUMINEN Laivuritutkintoon


Tutkintoaika: 20.9.2024 klo 18:00-22:00

Tutkintopaikka Omnia Tapiola, Itätuulenpiha 1, 02100 Espoo.

Tutkintomaksu on 65 euroa, Espoon Kipparit ry:n jäsenille 50 euroa. Kahden tutkinnon (saaristo ja rannikko) suorittaminen samalla tutkintokerralla 115 euroa. Maksu sisältää Suomen Navigaatioliiton diplomin hyväksytystä tutkinnosta ja Espoon Kipparien jäsenyyden vuodeksi (ilmainen jäsenyys ei koske jäsenenä jo olevia).

Tutkintomaksun suorittaminen viimeistään eräpäivänä on edellytyksenä tutkintoon osallistumiselle, maksun viivästyessä tutkintopaikka peruuntuu. Tutkintomaksulasku lähetetään sähköpostilla 2.9.2024, laskun eräpäivä on 9.9.2024.

Ilmoittautumisen voi perua kuluitta ilmoittautumisajan päättymiseen asti. Maksettu tutkintomaksu palautetaan 10 euron toimistokululla vähennettynä, jos peruutus tehdään viimeistään tutkintopäivää edeltävänä sunnuntaina. Maksua ei palauteta, jos peruutus tehdään tämän jälkeen tai jää saapumatta tutkintoon.

Tutkintoon osallistuminen ei edellytä Espoon Kipparit ry:n jäsenyyttä tai osallistumista seuran järjestämään kurssiin. Itseopiskelijat ja verkkokurssin käyneet tervetulleita.

Lue lisää laivuritutkinnoista >> 

Ilmoittautuminen päättyy 2.9.2024 klo 18:00.


ILmoituksen laatu
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Katuosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
-
Tutkinto
Saaristomerenkulku
Rannikkomerenkulku
Saaristo- ja rannikkomerenkulku
-
Tutkintokieli
suomi     svenska     english  
-
Espoon Kipparit ry:n jäsenyys
Olen jäsen (tutkintomaksu 50,-)
En ole jäsen (tutkintomaksu 65,-)
-
Lisätietoja
-