Espoon Kippareiden jäsen


 

Jäsenyys

Espoon Kippareiden jäseneksi voivat liittyä Suomen Navigaatioliiton laivuritutkinnon suorittaneet henkilöt. Myös eräät muut säännöissä määritellyt merenkulun pätevyydet oikeuttavat jäsenyyden hakemiseen.
.


Omien tietojen muuttaminen

Omat tiedot -sivulla voit tarkastella ja muuttaa omia tietojasi. Sivun käyttäminen vaatii sivustolle kirjautumisen. Jäsenrekisteritiedoista kukin näkee vain omansa, jos esimerkiksi perheessä on useita jäseniä, jokaisen pitää käydä omilla tunnuksillaan tekemässä muutokset.

Tehdyt muutokset välittyvät suoraan jäsenrekisteriin. Yhteystietojen muutoksia ei enää pääsääntöisesti tehdä sähköposti-ilmoitusten perusteella, vaan jokainen tekee muutokset henkilökohtaisesti.

Omien tietojen ylläpitoon  >>


Kipparien suljetut sisällöt

Sivustolla on ja tänne lisätään jatkuvasti sisältöjä ja artikkeleita, jotka ovat vain kirjautuneiden jäsenten nähtävissä. Myös joihinkin jäsentilaisuuksiin ilmottautuminen saattaa vaatia sivustolle kirjautumista.

Joidenkin kurssien materiaalia saatetaan jakaa vain kurssilla annetuilla tunnuksilla luettavaksi. Suljetut sisällöt eivät näy muille käyttäjille.


Kirjautumisohje

Kirjautumaan jäsensivuille pääset sivujen oikean yläkulman linkistä KIRJAUDU SISÄÄN. Kirjaudu  sähköpostiosoitteellasi (joka on Espoon Kipparien jäsenrekisterissä) ja salasanalla. Jos sinulla ei ole sähköpostia Kippareiden jäsenrekisterissä, käyttäjätunnuksesi on etunimi.sukunimi

Voit lisätä sähköpostiosoitteen tai muuttaa salasanan kirjautumisen jälkeen. Järjestelmä pakottaa vaihtamaan salasanan ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. 

Jos haluat vaihtaa käyttäjätunnuksesi, ota yhteyttä järjestelmän ylläpitäjään info@espoonkipparit.fi

Kirjautumisen jälkeen voit tarkastella ja päivittää omia tietojasi Jäsen-valikon alta löytyvällä Omat tiedot -lomakkeella.


Jos et ole vielä jäsen

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeen tai tulostamalla sen käsin täytettäväksi. Jäsenyyden ehtona on Navigaatioliiton laivurin arvo tai muu erikseen määritelty merenkulun pätevyys. Jäsenhakemukset käsitellään kuukausittain.

Jäsenhakemus  >>