Johtokunta 2020

Juha Pitkänen
Varapuheenjohtaja
(2021)

Thomas Engman          sihteeri                           (2021-2022)

Pentti Ketonen
Kerhomestari

Janne Laaksonen
Tietojärjestelmät

Esa Makkonen
Talous

Dani Sipilä
Jäsenrekisteri
(2021-2022)

Teijo Toivonen                          Viestintä                            (2021-2022)

Johtokunnan yhteystiedot

sähköpostiosoitteet muotoa: etunimi.sukunimi@espoonkipparit.fi

Huomioithan, että teemme yhdistystyötä täysin vapaaehtoisvoimin muun elämämme ja työn ohella, joten emme valitettavasti voi olla aina heti tavoitettavissa

Johtokunta

Yhdistyksen hallintoa hoitaa johtokunta, jonka valitsee yhdistyksen syyskokous. Johtokunnan jäsenet valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan, niin että puolet sen jäsenistä on erovuorossa vuosittain.

Lisäksi kokous valitsee yhdistykselle puheenjohtajan (kommodorin) ja varapuheenjohtajan (varakommodorin) molemmat vuodeksi kerrallaan.

Johtokunnan toimikausi on kalenterivuosi.

Johtokunta kokoontuu puheenjohtajan kutsusta kuukausittain ja aina tarpeen niin vaatiessa. Johtokunta muodostaa tarvittaessa projekti- ja työryhmiä.

.

Aikaisemmat johtokunnat

Kaikki johtokunnassa toiminineet vuosittain  (pdf)

Kaikki johtokunnassa ja opettajana toimineet aakkosjärjestyksessä (pdf)