Jäsenhakemus


 Espoon Kippareiden jäseneksi voidaan hyväksyä Suomen Navigaatioliiton laivuritutkinnon suorittanut henkilö. Lisäksi säännöissä on määritetty eräitä muita merenkulun pätevyyksiä, jotka oikeuttavat jäsenyyteen. Johtokunta hyväksyy uudet jäsenet.

Tee jäsenhakemus täyttämällä alla oleva lomake. Jos olet suorittanut laivuritutkinnon Espoon Kippareiden järjestämässä tentissä vuonna 1999 tai sen jälkeen, tutkintovuoden ilmoittaminen riittää. Muussa tapauksessa hakemuksen käsitteleminen edellyttää laivuritutkinnon (tai muun korvaavan) todistuksen tai diplomin kopion lähettämistä liitetiedostona tai erikseen kirjeellä osoitteeseen Espoon Kipparit ry, Nallenpolku 4 E, 02110 Espoo tai sähköpostilla info@espoonkipparit.fi


Voit lähettää hakemuksen myös postitse

Halutessasi voit ladata täytettäväksi paperisen hakemuksen, joka tulee postittaa käsiteltäväksi osoitteeseen Espoon Kipparit ry, Nallenpolku 4 E, 02110 Espoo.
Jäsenhakemus pdf      Jäsenhakemus Word  


Laivuri, liity Espoon Kippareiden jäseneksi!

Täytä ja lähetä tämä lomake.

Ilmoittautujan nimi (oltava Espoon Kipparien jäsen)
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Ilmoittautumiseni koskee
Veneen koko miehistöä   Osaa veneen miehistöstä   Haluan vapaalle miehistöpaikalle  
  
Mukaan lähtevän miehistön henkilömäärä (ilmoittaja ml)
Kuuluuko ilmoitettuun miehistöön myös sen kippari ja perämies? (Kansainvälinen huviveneenkuljettajakirja tai todistettu pätevyys vaaditaan)
Kippari   Perämies  
Monellako henkilöllä veneen miehistöä voi täydentää?
Lisätietoja tai kysymyksiä