Keväteskaaderi Isosaareen 25.-27.5.2018

25.4.2018

Espoon Kipparit järjestää Keväteskaaderin Helsingin edustalla olevalle Isosaarelle. Ajankohta on 25.-27.5.2018. Isosaaren huvivenesatamasta on varattu meidän veneillemme 10 paikkaa perjantai-illasta sunnuntaihin. Satamassa tulee olemaan myös muita yöpyjiä.

Suunnitelmana on, että venekunnat saapuvat omaan tahtiin perjantaina illan aikana, ja poistuvat sunnuntaina aamupäivällä omien aikataulujen mukaan. Pyydämme ilmoittautumisen yhteydessä arvioimaan omat saapumis- ja lähtöajat.

Isosaaressa on mahdollisuus osallistua opastetulle saarikierrokselle, jossa pätevät oppaat kertovat saaren historiasta ja ainutlaatuisesta luonnosta. Suosittelemme kaikille tätä elämystä.

Muuten tiedossa on rentoa yhdessäoloa hyvässä seurassa ja luonnonkauniissa ympäristössä vain kivenheiton päässä kauppatorilta.

Isosaari on niin suosittu kohde, että sitovat ilmoittautumiset on hoittava nopeasti, jotta varauksemme on mahdollisimman oikein, niin veneiden ja henkilöiden määrien osalta.

Isosaareen pääsee myös ilman venettä. Lautta, jolla ehtii opaskierrokselle, lähtee Kauppatorin Kolera-altaasta lauantaina kello 9:00, ja meno-paluu lipun hinta on 18:00 €/hlö. Tervetuloa siis mukaan eskaareritunnelmiin ja saaren esittelykierrokseen, vaikka omaa venettä ei käytössä vielä olisikaan. 

Isosaaresta löytyy tietoa netistä http://visitisosaari.fi. Sivustolla on myös lauttojen aikataulut.

Eskaaderi toteutetaan totuttuun tapaan omakustanteisesti, alla olevan hinnaston mukaan.

- Satamamaksu 25,00 €/vene/yö
- Yleisöopastus 15,00 €/hlö. Lähtö klo 11:00 lauantaina.
- Saaristolaispöytä buffet 24,50 €/hlö. Muut kevyemmät menut alkaen 12,00 euroa
- Yhteysalus meno-paluu 18:00 €/hlö
- Saunavuoron käyttö sisältyy veneen yöpymishintaan, naiset klo 18-20 miehet 20-22.

Ilmoittaudu mukaan keväteskaaderille>>

 

Kuva: Teijo Toivonen