Laivuritutkinnot 24.9.2021

28.6.2021

          

Espoon Kipparit järjestää Suomen Navigaatioliiton laivuritutkinnot Tapiolassa perjantaina 24.9.2021 klo 18:00 alkaen (avomeritutkinto klo 14:00 alkaen).

Tilaisuudessa voi suorittaa saaristomerenkulun, rannikkomerenkulun tai tähtitieteellisen merenkulun tutkinnon.

Sitova ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. 

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mahdolliset kokoontumisrajoitusten muutokset voivat vaikuttaa osallistujamääriin. 

Tutkintoon osallistuvien on ilmoittauduttava Espoon Kipparien nettisivuilla olevalla sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautuminen alkaa 8.6.2021 ja päättyy keskiviikkona 15.9.2020.klo 18:00.

Ilmoittautumisen päätyttyä lähetämme sähköpostiisi laskun tutkintomaksusta, joka on maksettava viimeistään perjantaina 17.9.2021 Maksuaika on siis poikkeuksellisen lyhyt.

Espoon Kipparien intensiivikursseilla syyskuussa opiskelevilla on etuoikeus tutkintoon osallistumiseen. Kurssilaisten lisäksi olemme varautuneet kymmeniin muihin tutkinnon suorittajiin, joiden paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujien enimmäismäärän täyttyessä on mahdollista ilmoittautua jonoon. Paikkojen vapautuessa jonoa puretaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mikäli tutkintomaksua ei makseta määräaikaan mennessä, paikka peruuntuu ja se annetaan jonossa seuraavana olevalle.

Tutkintomaksu on 65,00 euroa (jäsenhinta 50,00 euroa). Maksu kattaa tutkintoon osallistumisen lisäksi tulospalvelun, Suomen Navigaatioliiton diplomin hyväksytystä suorituksesta ja Espoon Kipparien ilmaisen jäsenyyden vuodelle 2022. Kahden tutkinnon suorittamisesta yhdellä kerralla maksu on 115,00 euroa.

Tutkintoon osallistuminen ei edellytä Espoon Kipparien jäsenyyttä tai seuran järjestämille kursseille osallistumista. Itseopiskelijat ja verkkokursseille osallistuneet ovat tervetulleita tutkintoon. 

Tutustu uusittuun tutkinto-ohjeeseen>> ja muihin verkkosivuillamme julkaistuihin tietoihin tutkinnosta