Tutkintoihin ilmoittautuminen on alkanut

2.9.2020

Syyskuun laivuritutkintojen ilmoittautuminen on avattu 2.9.2020 klo 14:30. Vallitsevat olot ovat valitettavasti vaikuttaneet valmistelujen aikatauluun.

Espoon Kipparit järjestää kaikkien tasojen laivuritutkinnot perjantaina 25.9.2020. Tutkintopaikka on Omnian Tapiolan toimintakeskus osoitteessa Itätuulenpiha 1, Espoo.

Saaristo- ja rannikkomerenkulun tutkinto alkavat klo 18:00 ja tähtitieteellisen merenkulun tutkinto klo 14:00. Kaikki tutkintotilaisuudet päättyvät klo 22:00 mennessä.

Tutkintojen järjestämisessä on pyritty huomioimaan tartuntavaaran minimoiminen, muun muass pienentämällä tutkintotilassa olevia ryhmiä ja sijoittamalla henkilöt niin, että voidaan säilyttää riittävät turvavälit. Osallistujia pyydetään muistamaan turvalliset etäisyydet muihin myös tutkintotilaisuuden alkua odottaessa, oireilevana tutkintoon ei saa tulla.

Omnian tiloissa on hyvät edellytykset käsihygienian varmistamiseen. Käytössä on kuusi eri tutkintotilaa talon kolmessa eri kerroksessa, tarkista sisääntuloaulan näyttötauluilta sinulle oikean luokkatilan numero ja sijainti. Vahtimestarit opastavat tarvittaessa.

Tutkintokäytännöt ovat muuttuneet

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja se suljetaan keskiviikkona 16.9.2020 klo 18:00. Ilmoittautumisen päätyttyä lähetämme sähköpostiisi laskun tutkintomaksusta, joka on maksettava viimeistään perjantaina 18.9.2020. Maksuaika on siis poikkeuksellisen lyhyt.

Espoon Kipparien kursseilla parhaillaan opiskelevilla on etuoikeus tutkintoon osallistumiseen. Kurssilaisten lisäksi olemme varautuneet kymmeniin muihin tutkinnon suorittajiin, joiden paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujien enimmäismäärän täyttyessä on mahdollista ilmoittautua jonoon. Paikkojen vapautuessa jonoa puretaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mikäli tutkintomaksua ei makseta määräaikaan mennessä, paikka peruuntuu ja se annetaan jonossa seuraavana olevalle.

Tutkintomaksu on 55,00 euroa (jäsenhinta 40,00 euroa). Maksu kattaa tutkintoon osallistumisen lisäksi tulospalvelun, Suomen Navigaatioliiton diplomin hyväksytystä suorituksesta ja Espoon Kipparien ilmaisen jäsenyyden vuodelle 2021.

Tutustu uusittuun tutkinto-ohjeeseen: 
https://www.espoonkipparit.fi/download/110/tutkintoohje2023pdf/pdf

Ilmoittautumislomake: https://www.espoonkipparit.fi/toiminta/tapahtumien_ajankohtaista/ilmoittautuminen_tutkintoon