Merikarttanavigoinnin karsintatulokset

19.2.2020

Merikarttanavigoinnin Suomenmestaruuden karsintakilpailun tulokset on julkaistu. Osallistujat saivat ratkaista tehtäviä vapaasti valittavilla menetelmillä 3.11.2019-25.1.2020. Kilpailuvastaukset palautti määräaikaan mennessä 64 henkilöä, joista Espoon Kipparien edustajia oli peräti yksitoista.

Espoon Kipparien menestys on viime vuosina ollut erinomainen. Seurojen välisessä kilpailussa se on voittanut lähes puolet. Henkilökohtaisissakin tuloslistoissa seuran jäseniä on aina löytynyt terävimmästä kärjestä, niin karsinnoissa kuin loppukilpailussakin. Nyt Kippareista loppukilpailuun selvisivät Juha Tikkanen (13.) ja Timo Anjala (18.) - molemmat aiemminkin finaaliin päässeitä.

Karsintakilpailun tulokset>>

Merikarttanavigointikilpailuja on järjestetty säännöllisesti vuodesta 1987 alkaen ja seurojen välinen kisa lisättiin ohjelmaan vuonna 2013. Kilpailun toteuttaa Merikarttatyöryhmä ja siihen voivat osallistua kaikki Navigaatioliito ry:n, Meripelastusseura ry:n ja Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n alaisten seurojen jäsenet. Karsintakilpailut järjestetään talvella ja loppukilpailu huhtikuussa.

 

Kuva: Teijo Toivonen